Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ

Καλύτερες τιμές στην αγορά

Έχει τις καλύτερες τιμές από όλους τους εναλλακτικούς παρόχους στην Ελλάδα – δείτε τον τιμοκατάλογο. και ΔΩΡΕΑΝ κλήσεις μεταξύ χρηστών Aetcall. Η χρέωση γίνεται ανά δευτερόλεπτο και η τιμή είναι ανά λεπτό που έχετε μιλήση.

Άριστη ποιότητα ομηλίας

Αξιοποιώντας την υπάρχουσα σύνδεσή σας στο internet μιλάτε πραγματικά φθηνότερα και με υψηλή ποιότητα, σε ΟΛΟ τον κόσμο! Επικοινωνήστε μαζί μας για να δοκιμάσετε

Γεωγραφικά νούμερα

Σας παρέχουμε DID αριθμούς με 0.70 λεπτά κόστος το μήνα. Απεριόριστες ταυτόχρονες εισερχόμενες κλήσεις χωρίς κόστος. Πάρτε τώρα και δοκιμάστε την ποιότητα.

Υπηρεσίες

Υπηρεσίες

Followme

Πλέον δεν χρειάζεται να δίνετε διαφορετικά τηλεφωνικά νούμερα για να επικοινωνήσουν μαζί σας. Με το προσωπικό σας Aetcall Number θα μπορούν να σας βρίσκουν παντού, όπου εσείς επιλέγετε.

Τηλεφωνητής – Voicemail

Δωρεάν υπηρεσία τηλεφωνητή η οποία στέλνει τα φωνητικά σας μηνύματα στο email που θέλετε. Μπορείτε να τα ακούσετε δωρεάν καλώντας το νούμερο του τηλεφωνητή.

Dial In

Καλέστε το access number της Aetcall στην οποία βρίσκεστε και εφόσον πληκτρολογήσετε το pin σας έχετε την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε κλήσεις με χρέωση του λογαριασμού σας.

Callback

Καλέστε το access number της Aetcall και η υπηρεσία θα σας καλέσει αμέσως πίσω. Αφού πληκτρολογήσετε το pin σας, μπορείτε να πραγματοποιήσετε κλήσεις με χρέωση του λογαριασμού σας.

voip πάροχος, τηλεφωνία, ελληνικός voip πάροχος, vοip πάροχος, ελληνικοι παροχοι voip, voip ελλάδα, ελληνικοι παροχοι voip

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

ΣΤΑΘΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

ανά λεπτό ομιλίας

ανά λεπτό ομιλίας

0,009 €

ΚΙΝΗΤΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

ανά λεπτό ομιλίας

ανά λεπτό ομιλίας

0,022 €

ΠΡΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

ανά λεπτό ομιλίας

ανά λεπτό ομιλίας

0,006 €

Αποκτήστε τηλεφωνικό νούμερο με 0,70 το μήνα.

Η ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΙΜΩΝ ΜΕ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ .

ΑΣΤΙΚΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ
19%
ΚΛΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΑ
76%
ΚΛΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΚΙΝΗΤΑ
68%
ΚΛΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ
76%

 

 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλ. 215-0000-000

info@aetcall.com